Oodi myyntireiskoille

Myyntireiskoja pitäisi olla paljon enemmän erilaisissa tehtävissä ja toimialoilla, koska:

reiska seuraa maailman asioita, reiska on kiinnostunut ja utelias. reiskaa kiinnostaa ihmiset ja heidän ajatukset, tarpeet ja toiveet, ongelmat ja unelmat. reiska haluaa ratkaista asioita ja tuottaa iloa ja arvoa. reiska saa siitä itse iloa ja arvoa.

reiska ymmärtää, että tarvitsee apua, siksi reiska kerää ympärilleen tiimin, joka puhaltaa yhteiseen hiileen ja haluaa saada yhteistä hyvää aikaiseksi, vaikka itsekin hyötyvät siitä.

reiska asettaa tavoitteita ja työskentelee niitä kohden. reiskaa ei haittaa vaikka tavoitteisiin ei heti pääse tai matkalla tulee ongelmia, reiska miettii vaihtoehtoisia ratkaisuja. reiska saa paljon torjuntaa osakseen ja se saa reiskan yrittämään uudelleen ja fiksummin. reiska suunnittelee, analysoi ja tekee toimintasuunnitelmia, miettii omaa viestiänsä, sen laatua ja kenelle sen voisi kertoa. reiska tietää, että joskus täytyy kuvata asia useaan otteeseen, eri näkökulmista, jotta tulee ymmärretyksi.

reiska kuuntelee ja on läsnä, reiskan täytyy ymmärtää ja sisäistää kunnolla asiakkaansa todellisuus. reiska osaa sitten kiteyttää ongelman ja tarjota yksinkertaisen ratkaisun. reiska osaa yksinkertaistaa selkeäksi monimutkaisiakin asioita.

hyvän reiskan tuntee siitä, että reiska on päässyt tavoitteisiin. reiska ei pysty narraamaan, että olisi hyvä, jos ei ole tehnyt sitä mitä on luvannut. reiskalla on selkeät mittarit ja tavoitteet. reiska tietää, että asiakkaita pitää tavata usein ja reiska osaa suunnitella kalenterinsa niin, että siellä on tarpeeksi oikeanlaista tavoitteisiin johtavaa tekemistä. reiska toimii niin, että hän kylvää ajoissa, jotta pääsee myöhemmin niittämään.

reiska osaa viestiä asiansa erilaisille ihmisille eri tavoin. reiska ymmärtää, mikä ihmistä motivoi ja mitä ihminen tavoittelee.

reiska on miellyttävä ja jämäkkä. reiskaa tapaa mielellään, koska reiska tuo aina jotain uutta ajateltavaa tai ratkaisee jonkun ongelman. reiskalle maksaa mielellään, koska kokee sen tuovan itselleen hyvää takaisin.

reiska osaa ennustaa, koska reiska tunnistaa ajan merkkejä. reiska on systemaattinen ja reiska osaa käyttää järjestelmiä tehdäkseen itselleen ja muille näkyväksi sen, mitä tavoittelee ja milloin aikoo sen saavuttaa.

reiskaa ei haittaa paine. reiska on tottunut tiukkoihin aikatauluihin ja viime hetken vaikeuksiin. reiska on varautunut niihin etukäteen, sillä reiskalla on aina suunnitelma B takataskussa. reiska osaa ottaa turpaan ja nousta nopeasti ylös.

reiska osaa juhlia saavutuksia ja riemuita menestyksestä. reiska tekee sen asiakkaan kanssa ja vielä joskus ihan oman porukankin kanssa. reiska osaa palkita muita hyvästä työstä, koska reiska haluaa, että ne tekee sitä samaa vielä tulevaisuudessa.

reiskan mielestä kaikki liittyy kaikkeen ja kaikki tarvitsee kaikkia. reiska haluaa saada kaikki työskentelemään samaan suuntaan.

reiska osaa neuvotella ja tehdä strategioita. reiska on hankkinut koulutusta ja valmennusta neuvottelutaitoihin ja reiska on treenannut kameran edessä omaa esiintymistään ja argumentointiaan. reiska ottaa palautetta mielellään vastaan, sillä se tekee hänestä paremman reiskan. reiska yrittää päästä irti maneereistaan ja kommunikoida selkeästi.

reiska keksii kyllä keinot. pandemiat ja muut työntää kapuloita rattaisiin, mutta reiska miettii muita tapoja tuottaa arvoa ja ratkaisee asioita.

reiska uskaltaa ottaa riskiä ja reiska uskoo itseensä ja tiimiinsä niin, että suostuu 50/50 palkkarakenteeseen. reiskan tavoitteena on ansaita enemmän kuin tavoitepalkka, kun reiska ylittää sen, saa reiska siitä palkinnon ja sekin saa reiskan yrittämään enemmän.

reiska ei jää turhiin detaljeihin jumiin, eikä jää hinkaamaan sellaisia yksityiskohtia, jotka eivät tuota arvoa. reiskalla ei ole varaa tehdä ylilaatua väärissä kohdissa, koska silloin reiska ei pääsisi tuloksiin.

reiska on sinnikäs ja iloinen, reiska on optimisti.

reiska ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s