Rakennekynnet

Onnellisuustutkijat sanovat, että  joka päivä pitäisi tehdä jotain kivaa 15 minuutin ajan. Sanovat myös, että KIITOLLISUUS-harjoitukset päivittäin auttaa onnelliseen elämään. Senkin sanovat, että joka päivä kannattaisi tehdä joku tietoinen ystävällisyyden teko. Sanovat paljon muitakin asioita mm rukouksesta ja meditaatiosta, läsnäolosta ja levosta.

Kehottavat tekemään kahden viikon harjoituksen, jossa joka ikinen päivä

– listaa 3 uutta  asiaa, josta olet kiitollinen

– tee joku pyyteetön ystävällisyyden teko

– käytä 15 minuuttia johonkin virkistävään ja kivaan asiaan, vaikka olisi turhakin

– rukoile, kiitä, keskity ja meditoi

KAhden viikon aika on tarpeeksi huomataksesi testin tulokset. 

Rakennekynnet ja niihin liittyvä tarina kertoo ystävästäni Mocesta ja minusta. Olimme paineistetussa tilanteessa tilivuoden lopussa, pörssiyrityksissä kun on sellainen luulo, että maailma loppuu just siihen kvartteriin. Teimme Mocen kanssa kovasti töitä yhden sopimuksen eteen ja venyimme pitkiin päiviin ja vaikeisiin tilanteisiin. Jossain vaiheessa tuli tilanne, kun mitään ei ollut enää tehtävissä, piti vain odottaa. Mina ja Mocce karkasimme kaupungille tilivuoden kiireisimpänä päivänä ja kävimme hankkimassa rakennekynnet. Turhaa ja hauskaa, ainakin minun mielestäni. Ainakin kivempaa, kuin stressata toimistolla. Kaupat tuli sitten kuitenkin kotiin. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s