Because you’re worth it

Imageu’Peruun vielä palatakseni. Liman slummeissa tapasimme vapaaehtoisia naisia, jotka toimivat tukihenkilöinä perheille. He tekivät perheväkivallan vastaista työtä ja opastivat perheitä terveelliseen ravitsemukseen. Tämän kaiken he tekivät oman työn ohella, moni kävi päivätöissä esim varakkaampien perheiden sisäkkönä.

Kysyimme motivaatiota tähän venymiseen. Vastaus oli, että heille tulee niin hyvä mieli kun voi antaa ja auttaa. Antaminen on paljon palkitsevampaa kuin saaminen. Lasten hymyt ja turvallisuus ovat palkinto jo sellaisenaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s