Muista kuolevaisuutesi

www.tantturi.com

 

Memento mori (Muista kuolevaisuutesi) oli Rooman valtakunnassa lause, jota orja toisti triumfia viettävän sotapäällikön korvaan
Joskus tuntuu siltä, että asiat  menee putkeen: kaikki tuntuu onnistuvan. Mahdolliset epäonnistumiset ovat niin pieniä, että ne eivät haittaa suuremman päämäärän saavuttamista. Ihmiset antavat hyvää palautetta ja kaikilla tuntuu olevan mukavaa. Tilivuosi on voitollinen ja sitä juhlitaan yhdessä riehakkaasti. Uudet tavoitteet tuntuvat saavutettavilta ja elämä hymyilee. Menestys saattaa sokeuttaa ja turruttaa, yhtäkkiä et huomaakaan olla varuillasi ja herpaannut. Et enää tarkkaile mahdollisia sudenkuoppia ja alat uskoa omaan kaikkivoipaisuuteesi.
Jopa voittokulkueessa, pidä vierelläsi uskottu ystävä, joka muistuttaa elämän hauraudesta ja kuolevaisuudestasi. Tämän voi jopa sopia yhdessä esimerkiksi ystävien,  tiimin tai johtoryhmän kesken. Anna jollekin  tehtäväksi olla inhorealisti, mieluiten tietysti sellaiselle, jolle se on luontevaa 🙂 Inhorealisti muistuttaa sinua epäonnistumisen mahdollisuuksista ja uhkatekijöistä, vetää jalkasi maanpinnalle ja arvioi armottomasti uusien ideoiden toteutusmahdollisuuksia. Inhorealisti huomaa myös sinun heikot luonteenpiirteesi ja ei odota sinulta ihmeitä. Kuitenkin hän on positiivinen ja uskoo kykyysi…

View original post 162 more words

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s